top of page

Stranger Things 4 İzleyiciyle Buluşuyor

2016'da yayına girmesinden bu yana dünya çapında büyük ilgi gören ve aralarında Emmy, Altın Küre ödülleri gibi çok sayıda başarıyı beraberinde getiren “Stranger Things”in dördüncü sezon ilk fragmanı Netflix tarafından yayımlandı.


Çekimleri Duffer Kardeşler, Shawn Levy ve Nimród Antal yönetmenliğinde gerçekleşen “Stranger Things 4”ün ilk 7 bölümü 27 Mayıs'ta yayımlanacak. Dizinin süregelen oyuncu kadrosuna Peter Ballard karakterinde Jamie Campbell Bower, Eddie Munson rolüyle Joseph Quinn ve Argyle karakteriyle Eduardo Franco gibi yeni yüzler de katıldı.


Dizinin bu sezonunda izleyiciyi nelerin beklediğine dair ipucu vermekte fayda var: Hawkins'e dehşet saçan ve büyük yıkıma sebep olan Starcourt Savaşı'ndan bu yana altı ay geçiyor. Savaşın getirdiği sonuçlarla boğuşan ana karakterler, bu sezon ilk kez birbirinden ayrı düşüyor. Öte yandan her biri, lise hayatının getirdiği karmaşaya göğüs geriyor. En savunmasız oldukları böylesi bir anda korkunç, doğaüstü bir tehdit ortaya çıkıyor. Bu tehdit, çözülmesi durumunda Baş Aşağı Dünya'nın etrafa saldığı dehşete son verebilecek tüyler ürperten bir sırrı da beraberinde getirecek.


“Stranger Things 4”ün ilk 7 bölümü 27 Mayıs'ta yayımlanacak.


“Stranger Things 4”


“Stranger Things 4”

bottom of page