top of page

“Uluslararası Bodrum Bale Festivali” Biletleri Satışa Çıktı

“Uluslararası Bodrum Bale Festivali”, 5 - 17 Ağustos tarihleri arasında Bodrum’un tarihi mekânlarında sanatseverlerle buluşuyor. Bu sene 20’nci kez düzenlenen festival, zengin bir program ve büyüleyici performanslarıyla yerli ve yabancı çok sayıda bale topluluğuna ev sahipliği yapacak.


Devlet Opera ve Balesi Müdürlükleri’nde dünya ve Türkiye prömiyerleri gerçekleştirilen, seyircinin büyük beğenisi ile her temsili kapalı gişe oynamış dört özel eserin yanı sıra, yabancı konuk toplulukların sahneleyecekleri iki performans ile festivalde toplam altı eser yer alacak.


Baleseverler, festival kapsamında; 5 Ağustos’ta Ankara Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenen “Harem Balesi”ni, 8 Ağustos’ta İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin sahnelediği “Notre Dame'ın Kamburu Balesi”ni, 11 Ağustos’ta Navdhara Hindistan Dans Tiyatrosu tarafından sahnelenen “A Passage to Bollywood” gösterisini, 13 Ağustos’ta İspanyol Flamenco Dans Topluluğu’nun avangart flamenko gösterisi “Woman By Aarón Vivancos”u ve 16 - 17 Ağustos’ta ise İstanbul Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenen “Don Kişot Balesi”ni izleme şansı bulacak.


Biletler için Biletix resmi web sitesi ziyaret edilebilir.


“20. Uluslararası Bodrum Bale Festivali”, 5 - 17 Ağustos tarihleri arasında Bodrum’un tarihi mekânlarında sanatseverlerle buluşuyor.

bottom of page