top of page

Birlikte Eve Yürümeye Davet

Güncelleme tarihi: 24 Ara 2020

Performistanbul’un misafir sanatçı programı, kadınların kendilerini güvende hissetmediği ülkemizde ve dünyada yaşanan sorunları akıllara getiren Eve Yürüyüş (Walking Home) adlı projesiyle sanatçı Alisa Oleva’yı ağırlıyor.


Performistanbul’un British Council’ın #KültürdeKadınGücü Destek Programı sayesinde, Live Art Development Agency (LADA, Londra) ile iş birliği yaparak geliştirdiği, performans sanatçılarına özel “Sanatsal Gelişim Programı”na ilk seçilen sanatçı Alisa Oleva oldu. Rus asıllı Londra merkezli performans sanatçısı Alisa Oleva, Eve Yürüyüş (Walking Home) adlı projesini İstanbul ve Londra olmak üzere iki ayaklı olarak sunuyor. Oleva, kendisiyle birlikte yürüyecek İstanbul’daki kadın* ve kendini kadın olarak tanımlayan katılımcıları arıyor. Oleva ile “ev”e doğru yürümek için gerçekleştirilen açık çağrıya son katılım tarihi 25 Ekim 2020.


Açık çağrıya katılmak ve “ev” kavramını beraber düşünüp sorgulamak için 25 Ekim 2020 Pazar gününe kadar info@performistanbul.org adresine yazabilirsiniz. Açık çağrı devam ederken, 18 Ekim’den itibaren başlayacak performanslar 31 Ekim tarihine kadar devam edecek. Zamanı sanatçıyla beraber kararlaştırılacak performans ile ilgili detaylı bilgiler başvuran katılımcılarla mail aracılığıyla paylaşılacak.


bottom of page