top of page

KüçükÇiftlik Park Bahçe Sineması Başlıyor

Güncelleme tarihi: 10 Eyl 2020

KüçükÇiftlik Park, azami düzeyde uyguladığı COVID-19 tedbirleri ile yemyeşil huzurlu bahçesini 13 Ağustos-15 Ekim tarihleri arasında KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu ile tiyatro severler için açtı. Birbirinden farklı 16 oyunun kapalı gişe oynamaya devam ettiği bahçe sahnesinde, bu kez de 15-28 Eylül tarihleri arasında birbirinden iddialı filmler “KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması” kapsamında sinemaseverlerle buluşacak. Bahçe Sineması, URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş. katkılarıyla KüçükÇiftlik Park’ın şehrin ortasında yeşillikler içindeki bahçesinde, yıldızların altında film izleyerek harika akşam geçirmek isteyen İstanbullulara güvenle sosyalleşebilecekleri bir ortam sunacak.


"KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması"nda film izlemenin yanı sıra Dj performansından mini konserlere, oyuncu ve yönetmen söyleşilerine kadar farklı içeriklere de yer verilecek. Bahçe Sineması, çocuklarıyla gelecek aileler için güvenli ve ferah bir ortam sunarken, nostaljik bir film ile romantik bir akşam geçirmek isteyenler için de ilk buluşmaların adresi olacak.

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar, serin sonbahar akşamlarında “Arabalı Sinema” ile devam edecek. Otomobilleriyle KüçükÇiftlik Park’a gelen sinemaseverler özlediği, izlemeye doyamadığı ya da vizyondayken kaçırdığı filmleri kendi arabalarının konforunda seyretme fırsatını yakalayacak. Sınırlı sayıda aracın kabul edileceği “KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Arabalı Sinema” programı çok yakında açıklanacak.


KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması Seans Takvimi:


15 Eylül 2020, Salı - Rocketman

16 Eylül 2020, Çarşamba - The Gentlemen

19 Eylül 2020, Cumartesi - Kelebekler

20 Eylül 2020, Pazar - Capharnaüm

22 Eylül 2020, Salı - David Lynch: The Art Life

23 Eylül 2020, Çarşamba – İşe Yarar Bir Şey

27 Eylül 2020, Pazar - After We Collided

28 Eylül 2020, Pazartesi – Marie Curie Radioactive


bottom of page