top of page

You’dan Resmi Fragman Geldi

Heyecanla beklediğimiz You dizisinin ikinci sezon resmi tanıtım fragmanını geçtiğimiz günlerde sizinle paylaşmıştık. Bugün ise dizinin ikinci sezonunun resmi fragmanı izleyicilerle buluştu.



Yeni sezonda Candace'ten kaçmak ve kendine yeni bir hayat kurmak için kendi cehennemi Los Angeles'a yerleşen Joe yeni başlangıçların peşindedir. Cinayetle sonuçlanan şiddetli bir ilişkiden yeni çıkan Joe, yeniden birine aşık olmayı istemese de işler pek umduğu gibi gitmez.



Sera Gambla ve Greg Berlanti tarafından hayata geçirilen You, Caroline Kepnes’in kitabından ilham alınarak kaleme alındı. Dizinin yapımcılığını Berlanti Productions, Man Sewing Dinosaur, Alloy Entertainment ve Warner Horizon Scripted Television üstlenirken, yürütücü yapımcılığında Berlanti, Gamble, Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Gina Girolamo ve Marcos Siega yer alıyor. Ayrıca sizinin ikinci sezon kadrosunda; Penn Badgley (Joe Goldberg), Victoria Pedretti (Love Quinn), Amber Childers (Candace Stone), James Scully (Forty Quinn), Carmela Zumbado (Delilah Alves), Jenna Ortega (Ellie Alves) ve Chris D’Elia (Henderson) bulunuyor. You'nun ikinci sezonu 26 Aralık'ta Netflix'te.




bottom of page